RAW-VEGAN: Apple, Blueberry Cake
Pentru crustă
140g curmale (ori curmale plus stafide)
70g migdale ( ori 30g migdale, 30g hrisca inmuiata pentru 3 ore)
Pentru stratul de caramel de cheesecake
300 g caju, înmuiate timp de cel puțin 8 ore
ori 150g caju plus 150g unt de cocos si 50g de fulgi de cocos
crema de miere si pudra de roscove (trebuie sa curga greu)
6 linguri ulei de nucă de cocos
4 lingurițe lapte vegetal
1 lingurita de extract de vanilie
Pentru stratul de caramel de mere
2 mere
70g curmale
2 linguri unt de caju sau de migdale
1 lingura de ulei de nucă de cocos
1/4 linguriță de scorțișoară
1/4 de lingură de sare
Opțional: picături de nectar date
Pentru a face crusta
Acoperiti partea de jos a tortului cu semintele preferate.
Combinați toate ingredientele de crustă împreună intr-un blender (robot de bucatarie) până când aveți aluat lipicios.
Apăsați într-o tavă pătrată de 8 “și înghețați în timp ce faceți umplutura.
Pentru a realiza stratul de caramel de cheesecake
Combinați toate ingredientele de cheesecake până când se netezesc.
Răspândiți-vă peste crustă, reveniți la congelator și lasati-l timp de câteva ore.
Pentru a face stratul de caramel de mere
Se amestecă toate ingredientele de mere de caramel până se netezesc.
Răspândiți peste cheesecake și pe partea de sus cu mere uscate, nuci sau orice altceva vă place!
Partea decorativa este la alegerea voastra.
Înghețați din nou pentru câteva ore sau până când se fixează complet.
Se poate manca si imediat ce se scoate din congelator , insa am abservat ca e de preferat sa fie lasat in frigider ( NU congelator) pana ziua urmatoare.
Enjoy!