PUBLISHED BOOKS

cover_2 (1)

-imagine preluata de pe internet-

About the Ebook
This book is a collection of poems that was born from a few particular events that changed the way I looked at the world, but at the same time anyone can reflect itself into it. I hope you will enjoy it!

Carte de poezii publicata in 2014

http://www.blurb.co.uk/ebooks/482304-i-wish-i-could-enjoy-the-rain

Aceasta prima carte de poeme scrise complet in limba engleza este o colectie de 95 de poezii care au fost scrise in aproximativ 2 ani si cuprinde 3 momente particulare:

  1. Primii pasii in Anglia;
  2. Intoarcerea in Italia;
  3. Reintoarcerea in Anglia;

Prima poezie intitolata:”Love me like a child” a dat startul la toate celelalte care au continuat sa curga, una dupa alta, precum apa unei cascade fara a mai gasi un mod de a le opri. Dupa acel initial “moment”, desi m-am intors pentru ceva timp in Italia de unde am incercat si reusit sa obtin un loc pentru un master in Anglia, in tot acel timp am continuat sa scriu poeme in engleza retraind prin fiecare dintre ele emotiile vietii pe cont propriu, dar in acelasi timp profund imersa in viata britanica cu oamenii si toate  obiceiurile lor.

Ulterior reintorcandu-ma in Anglia, dorinta mea de a ramane conectata cu Italia si Romania, m-a adus pana in punctul de a da lectii in aceste doua limbi si sa intalnesc prin acest intermediu persoane interesante, printre care englezi, italieni si altii straini cu diferite origini.

In una dintre aceste intalniri cu scop didactic am avut norocul sa cunosc un poet englez cu origini italiene, care a devenit si editorul acestei mici colectii de poezii.

Chiar daca aceasta carte are o puternica conotatie personala sunt convinsa ca fiecare dintre voi se poate usor reflecta in ea!

http://www.blurb.co.uk/ebooks/482304-i-wish-i-could-enjoy-the-rain

Enjoy it!

Features & Details
  • Category  Poetry
  • Size Standard Portrait, 8×10 in, 20×25 cm
    106 Pages
  • Publish Date Jul 27, 2014
  • Language English

http://www.blurb.co.uk/b/5470655-i-wish-i-could-enjoy-the-rain


                                                                                                  „Poezii”…with Roxana Barsan