TI-AM SPUS ADIO…

TI-AM SPUS ADIO…

woman-grabs-sun

Ceva vara aceasta s-a schimbat.

Am avut curaj sa-ti spun adio. A trebuit sa inchid un capitol care a inceput in mod atat de neasteptat. Erai acolo unde inima mea se afla si te-am gasit atingand clapele si cantand notele melodioase in armonie cu sufletul meu.
Imediat ai stiut sa ajungi la mine, cu o ravna atat de impresionanta mi-ai cerut sa imi deschis sufletul inaintea ta, dar nu ai reusit pe cat te-ai asteptat. Partea cea mai importanta am tinut-o intotdeuna inchisa in cufar, pentru ca aveam nevoie sa inteleg ceea ce inima mea imi cerea.
Aveam prieteni in comun, cunostinte si credinta in Dumnezeu ne tinea intr-o comuniune de gandire ce imi permitea sa vad dincolo de orizontul limitat.

Si ai fi vrut mai mult, …..

2a25bfa02d450cf10810fbffc8100462
“Life is like a piano; the white keys represent happiness and the black show sadness. But as you go through life’s journey, remember that the black keys also create music.” -Author unknown

…insa eu in acel moment nu puteam. Doream poate sa vad de la tine ca ai fi fost pregatit sa razbati marea pentru mine, sa intelegi ca ceea ce aveam eu aici peste ocean, era TOTUL pentru mine, dar nu ai inteles. Nu imi parea rau, realizam ca cu cat mai putin imi puteai patrunde gandul, cu atat mai mult te indepartai de mine. Si asa am incercat sa las timpul sa scrie sfarsitul acestui inceput atat de plin de energie cereasca. Stiam ca daca El ar fi vrut ti-ar fi soptit cuvintele care sa imi spui sa ma atraga mai mult spre tine, ti-ar fi dat aripi sa zbori peste ocean, dar nu acesta era planul Lui.

Si au trecut luni in care vorbeam,….

…in care ma cercetai, simteam ca stiai atat de multe despre mine, calcam aceleasi locuri, intalneam aceiasi prieteni, doar in timpuri diferite. Ti-am povestit multe si tu la fel te-ai deschis spre mine aratandu-mi o parte nemarginita a sufletului tau, dar indepartandu-ma prin incapacitatea ta de a atinge acel punct sensibil al sufletului meu care ar fi putut sa imi spuna mai multe…dar NU AI REUSIT, ORICAT AI INCERCAT!

Nu pot sa spun ca nu a fost o clipa cand…

….ai trecut pragul sufletului meu putin mai mult. Era o zi de duminica mai putin obisnuita pentru mine. Ultima inainte sa ma intorc inapoi acasa din vacanta in Romania. Atunci m-ai contactat cum ai facut-o de atatea ori in mod atat de prietenesc, m-ai intrebat ce fac si mi-ai urat “o duminica binecuvantata”. Eu ti-am replicat si ti-am spus ca a fost “deosebita vacanta in Romania….si Adunarea pe tara!”..…. Ti-a cazut cerul peste tine atunci cand ai auzit ca am fost in acelasi loc si NU ne-am intalnit. M-ai intrebat, de ce nu ti-am spus???”

Ti-am raspus ca nu sunt acel tip de fata si daca Dumnezeu ar fi vrut ne-am fi intalnit”. Ti-am mai spus ca aveam intentie sa recit o poezie in fata la 1200 de persoane si cand ai auzit ai replicat ca m-ai fi luat de mana cand as fi coborat de pe scena ca sa nu ma mai pierzi. M-au impresionat cuvintele tale! Ma intrebam: “Cu ce indrazneala poti sa spui asa ceva?”. Insa nu vroiam sa par aroganta asa ca am pus o fata cu un zambet spunad in gandul meu ca “Nu poti pierde ceva ce, niciodata, nu ai avut cu adevarat!”

Ai fi dorit macar sa te salut de plecare. Atunci nu puteam inca…

Ceva s-a schimbat…

Stiam erai mereu acolo pentru mine. Daca aveam nevoie de ceva, la tine stiam ca puteam gasi raspuns. Si nu intarziai… Dar de atunci am simtit ca ceva s-a schimbat, ca te-ai racit. Am mai vorbit incercand sa iti spun ca nu am avut intentie sa te ranesc, dar NU am reusit sa pansez rana. Poate era mai profunda decat imi imaginam, poate nu am stiut niciodata cat de mult ai vazut in “noi”. 

dreamstime_xxl_91760908.2
You did not know how to read the unspoken words of my heart…

Nu te invinovatesc cu nimic. Doar cred ca cerul nu a scris aceasta poveste despre noi doi. Doar ne-a permis sa ne amagim putin pentru a invata o lectie de dragoste, de prietenie.

O persoana odata citind una dintre poeziile mele mi-a spus ca sunt indragostita de tot ce ma inconjoara. I-am raspuns ca nu chiar de tot ce ma inconjoara, ca nu sunt o persoana atata de simpla pe cat par. Si da, sunt convinsa ca daca in aceasta viata as fi dorit doar imbratisarea ta, sa imi fi soptit cat ma iubesti..as fi putut sa le obtin.

Insa nu aceasta era intentia mea si tu nu ai reusit sa strabati imensul pentru a patrunde talcul sufletului meu si nu pentru ca nu ai fi vrut, ci pentru ca El nu a scris un “NOI”.

Cand ne vom vedea…

Vei intelege odata aceste cuvinte sau poate nu, poate ti se par prea idealizate, insa stii ca vom ramane mereu prieteni, chiar daca vara aceasta a trebuit sa-ti spun ADIO!!

photo-1513357526676-ebd578990a2e


 -imagini from internet-                                „Vocea inimii!” …with Roxana Barsan

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s