“8 calități ale unei femei care sunt mai valoroase decât frumusețea!”

Daca tot am vorbit despre barbati…haideti sa nu uitam femeile.

Într-o perioadă când accentul este pus pe idealuri și top-uri false, de multe ori uităm despre calitățile care definesc cea mai pură esență a sa. Toate femeile reprezintă o sursă de inspirație și au capacitatea uimitoare de a încuraja pe oricine prin altruism, dragoste, mai ales atunci când au următoarele calități:

1. SMERENIA

woman-with-flower-590x295Cu toții ne confruntăm cu o presiune imensă pentru a deveni cei mai buni, indiferent de domeniu în care vrem să creștem. Smerenia reprezintă abilitatea de a-ți accepta trăsăturile pozitive și de a-ți privi individualitatea ca pe un dar, ca pe cea mai frumoasă calitate din toate.

Îți permite să fii tu însăți și să apreciezi frumusețea din toată lumea, fără a compara.

2. BLANDETEA

downloadCapacitatea de a face un pas înapoi și de a vorbi cu delicatețe și blândețe este un mod mult mai puternic de a comunica.

O femeie capabilă să recunoască acest fapt este cea care întruchipează adevărata frumusețe. Aceasta interacționează ușor cu oamenii și este capabilă să ofere și să primească dragoste într-un mod echilibrat, dar frumos.

3. CAPACITATEA DE A SE RIDICA

a-strong-woman-knows-how.jpgToată lumea eșuează și toată lumea cade. O femeie cu adevărat frumoasă știe când cineva nu se simte bine. Ea nu se grăbește să acuze și să judece, în schimb rămâne fidelă, loială și găsește o mulțime de soluții pentru a ajuta.

4. FLEZIBILITATEA

Strong-Women-Quotes-12-218x150.jpgO femeie cu adevărat frumoasă știe să se ridice până în punctul în care viața îi oferă șansa de a-și culege roadele. Și se întâmplă ca cele mai rezistente dintre ele să treacă prin cele mai dificile lecții. Ea poate trece peste obstacole cu putere și cu speranța că lucrurile se vor îmbunătăți. Ea va face tot ce este nevoie pentru a trece prin această greutate și nu va înceta să lupte până va deveni puternică.

5. CAPACACITATEA DE A-SI ASCULTA INTUITIA

Intuiția este o inteligență ascunsă și, cel mai probabil, chiar o știință ascunsă. Femeile se nasc cu o intuiție de invidiat. Vor exista, fără îndoială, situații în viață când mintea și inima nu se vor înțelege – este momentul în care apare intuiția. O femeie știe când să aibă încredere în călăuza sa interioară, chiar și dacă nu are sens la momentul respectiv. Ea va face ce trebuie de făcut, pentru că va ști că sufletul i-a spus asta dintr-un motiv.

6. ONESTITATEA

Loving-a-womans-soul.-640x612.jpgO femeie cu adevărat frumoasă știe cum să fie sinceră cu ea însăși – știe când nu este pregătită, când nu este corect și, de-asemenea, știe când trebuie să acționeze. Are capacitatea de a folosi această calitate pentru a spune adevărul pentru ea și pentru alții.

7. CURAJUL

brave-woman-who-wrote-the-book-that-started-a-great-war-400x400.jpgCu toate că este considerată o calitate masculină, curajul este esențial pentru o femeie cu adevărat minunată. Capacitatea de a lua decizii și de a risca, reprezintă o abilitate crucială. O femeie frumoasă are curajul de a înfrunta chiar și cele mai mari frici, știind că acestea sunt prezente doar pentru a o învăța să devină mai bună.

8. EA ARE O INIMA MARE

article-2289562-187F97F8000005DC-947_634x482.jpgFemeile sunt cele care oferă – ne place să alimentăm. O femeie frumoasă știe când să dăruiască, cum să o facă, cine merită să primească tot ce ea are de oferit și cum să trăiască cu adevărat.

Nu-și oferă inima atât de ușor, dar știe ce să facă atunci când și-o pune pe tavă. Îi place să fie îndrăgostită și să fie o sursă de iubire. Crede cu disperare că inima sa o va duce acolo unde trebuie să fie și că nu greșește când o urmează cu toată ființa.

Resurse: https://devorbacutine.eu/8-calitati-care-sunt-mai-valoroase-decat-frumusetea-unei-femei/#


      -imagini from internet-       …with Roxana Barsan

7 thoughts on ““8 calități ale unei femei care sunt mai valoroase decât frumusețea!”

  1. Da …asa este ! Femeia are multe calitati, însa adeseori nu este în masura sa si le descopera, deasemenea si barbatul !
    O noapte linistita, Suflet frumos !

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s