RAW-VEGAN:Zucchini noodles with Avocado pesto

RAW-VEGAN:Zucchini noodles with Avocado pesto

dav
“Not just food!”

O reteta simpla si foarte apetisanta. Sanatatea este o alegere a fiecaruia dintre noi!

dav
“Not just food!”

Stiam cu totii cat de important este sa ne hranim cat mai mult crud!

  • Raw-vegan sau cum să trăieşti cu hrană crudă

Avantajul acestui tip de alimentaţie este calitatea nutriţională concentrată. Adică vitamine, minerale şi magneziu, proteine complexe şi enzime care ajută la digestie. “În bucătăria raw vegană, alimentele nu sunt pregătite la peste 40 de grade C şi asta înseamnă că enzimele din ele sunt intacte şi gata să ne ajute în orice reacţie chimică din corp, în protejarea şi în lupta acestuia împotriva bolilor, aşa cum le este menirea”, subliniază Ligia Pop.”

dav
“Not just food!”

Paşii mărunţi sunt cei mai înţelepţi”, spune aceasta. Astfel, primul pas poate fi o masă sănătoasă pe zi, apoi o masă bogată în crudităţi pregătite sub diferite forme, dar care să respecte normele de combinare a alimentelor.

Desertul după masă, o greşeală Dincolo de combinarea incorectă a alimentelor, o altă greşeală frecventă pe care o fac oamenii este desertul la finalul mesei, fie că e vorba de fructe, fie că e vorba de produse de patiserie.

“Nu va putea fi digerat după doza sănătoasă de carbohidraţi şi proteine, şi se va transforma în alcool fermentat, oţet şi acizi acetici. Pe o perioadă mai lungă, aceasta cauzează serioase boli”, atrage atenţia tânăra.

“Ne fierbem mâncarea, o refrigerăm, o reîncălzim la foc sau, şi mai rău, la microunde. De multe ori uităm de salate şi mă întreb cum ne aşteptăm să fim sănătoşi”, mai spune Ligia Pop, precizând că asta nu înseamnă renunţarea totală la mâncarea gătită. “Dacă reuşim să aducem un procent cât mai mare de alimente crude în viaţa noastră vom observa schimbări majore. Acestea ne menţin tineri la corp şi ageri la minte, plini de armonie şi de pace interioară şi gata de a vedea viaţa în alte culori”

dav
“Not just food!”

http://evz.ro/mancarea-cruda-sanatate-curata-923021.html

„Eat simple-Live healthy!”


-imagini Not just food-         „HEALTHY, LIGHT AND TASTY”…with Roxana Barsan

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s