VACANTA IN BRASOV: ORAS DE POVESTE

BRASOV: ORAS DE POVESTE

Inceputul lunii Octombrie ma obliga sa ma gadesc  la viitor, la vacanta de iarna.

Stim cu totii ca atunci cand nu ne preocupam sa ne rezervam biletele de avion din timp, din diferite motive care pot tine de serviciu ori altre distractii, riscam sa nu mai ajungem in locurile atat de dragi noua.

Deci atentia trebuie sa fie cat mai mare pe timpul ce se scurge in mod inevitabil.

POIANA BRASOV

CRACIUN 2016- BRASOV

Desigur aceste consideratii ma transporta in 2016, la vacanta de Craciun petrecuta in Brasov cu fiinte foarte dragi sufletului meu!

15774679_1813921175554836_7143005138876910161_o (1)

FIECARE AN NE ADUCE SURPRIZE

Anul trecut am fost invitata de una dintre verisoarele mele scumpe sa imi petrec Craciunul in Brasov si cu aceasta ocazie sa profit si sa vizitez Brasovul impreuna cu ea si cu alti verisori. Si care poate fi un ghid turistic mai adecvat, decat o autentica brasoveanca?! 😉

…CAND ESTI COPIL

Pentru faptul ca am norocul de a avea rude in Brasov, am avut oportunitatea de multe ori sa imi petrec vacanta in acest oras turistic, insa stiti cu totii ca atunci cand esti copil atentia iti este focalizata in cea mai mare parte pe jocurile in zapada si mai  putin pe mediul inconjurator si atunci amintirile cu care ramai nu sunt foarte deslusite.

IMG_3134
BISERICA NEAGRA

SAPTAMANA A ZBURAT

Vizitele, pregatirile pentru sarbatori, serile petrecute colindand cu un grup mare de aproape 30 de persoane, printre verisori, prieteni si cunostinte, au facut din acea saptamana in Brasov una de NEUITAT  si nu as exagera daca as spune MAGICA!!

In plus, verisoara mea draga a insistat sa pregatesc pentru colindatori prajituri VEGAN,  si am avut marea placere de a ma pune la opera in acele circumstante festive. :))

15732549_1814906922122928_65899238514911091_o

Zapada alba cu frumusetea ei specifica iti readuce fara sa constientizezi amintiri din copilarie atunci cand il asteptai pe Mos Craciun cu fiori vii care nu iti permiteau sa inchizi ochii la speranta de al surprinde intrand pe usa!

Si totusi Mosul a trecut prin Brasov  si in 2016!! 🙂

Chiar daca am ajuns sa vizitam o buna parte din atractiile cele mai cunoscute ale Brasovului, am decis sa mai lasam cate ceva pentru urmatoarea intalnire!!!

See you next time Brasov-oras de poveste!!

IMG_3563


-foto „Not just food!”           „Locuri de vis!”…with Roxana Barsan

4 thoughts on “VACANTA IN BRASOV: ORAS DE POVESTE

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s