Dormi mai putin, dar ai mai multa energie…

g-620x264

Vi s-a intamplat vreodata sa simtiti ca noaptea care o petreceti dormind este o irosire a unui timp pretios? V-ati gandit ce mult ati putea face in aceste ore?

Majoritatea oamenilor dorm aproximativ o treime din viaţa lor.

Insa am o veste buna! Cand adoptati un stil de viata bazat pe alimente crude, corpul vostru ajunge sa se simta in putere in aprox, 4, 5 ore de somn, aproape jumatate din acel timp care ne este recomandat de experti.

Aceste informatii nu sunt povesti, dar ne sunt puse la dispozitie de persoane care duc un stil de viata bazat pe alimente crude, de decenii.

Una dintre ele, este Karyn Calabrese care “Cunoaște rețeta aspectului „veșnic tânăr”, oferind-o și altora.  Ea are 70 de ani, dar arată ca la 45! “

http://www.cunoastelumea.ro/are-70-de-ani-dar-arata-ca-la-45-karyn-calabrese-cunoaste-reteta-aspectului-vesnic-tanar-oferind-o-si-altora-care-sunt-ingredientele-tineretii-prelungite/

g-620x264

In ceea ce ma priveste, in scurta mea experienta, am observat cum toate simptomele de oboseala care provin din activitati indelungate, nu se mai manifesta ca de obicei. Desigur aceste rezultate se obtin in timp, dupa ce organismul elimina excesul de toxine prezente in sange. 

Atunci fara sa introduceti energizanti procesati, de ex. cafeina, veti simti o mai mare rezistenta la efort, un somn mai linistit, desi mai scurt etc.

Prin urmare, problemele legate de somn vor fi doar o amintire si timpul ce va va ramane din orele puse la dispozitie odihnei,  va fi tot in mainile voastre. 

Make the best of it!! 😉


 -foto preluate de pe internet-            “HEALTHY, LIGHT AND TASTY….with Roxana Barsan”                                                                             

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s